Originària de Rússia, la seva vida ha estat sempre lligada al «moviment» … físic, mental i espiritual. Va decidir amb valentia deixar la seva carrera de cinc anys com a analista financera als Estats Units per buscar un mètode d’autorealització, que finalment va trobar a través del ‘Jivamukti Yoga’. “Em vaig dedicar a aprendre ioga tradicional. No només la part física. Hi vaig trobar tot el que buscava acreditat pel pas del temps “.

Llavors, com va ser la transició dels EEUU a Barcelona? Una ciutat nova, una cultura nova, un nou projecte!

Em vaig traslladar aquí quan estava embarassada i perquè el pare de la meva filla era aquí a Barcelona. Per tant, no era un projecte planejat. Però semblava que havia de ser així. Vaig haver de trobar un espai i un grup propis per ensenyar en anglès. Vaig crear la meva pàgina web i vaig començar a promocionar-me a meetup.com. Inicialment fèiem les classes en un parc. A poc a poc va començar a venir gent.

“Era l’única cosa que realment volia fer. Era la meva passió i no tenia dubtes!

Què et va fer continuar?

No hi va haver una altra opció. Era l’únic que realment volia fer. Era la meva passió i no tenia cap dubte! Estava completament compromesa amb el mètode, la pràctica i el missatge que volia difondre.

En què són diferents les teves classes?

Gran part de la nostra classe consisteix en l’àssana*. Determinar intencions, cantar el mantra sànscrit, la respiració, la meditació i l’àssana; tots creen una sensació de pau que ve de dins. Convidem a fer accions, no per costum, sinó des d’un lloc de pau i harmonia, detectant la interconnexió entre tots nosaltres. Comencem a passar de culpar els altres de la nostra infelicitat a preguntar-nos “Per què tinc aquesta reacció?”

Quina ha estat la teva experiència amb el “canvi”?

“Quan estàs passant per un canvi i sents que necessites prendre una decisió, la teva ment pot complicar les coses.

Abans de decidir estudiar un MBA, el meu cor sentia que m’agradaria estudiar Filosofia. Però vaig decidir-me per l’MBA perquè pensava que això em proporcionaria més estabilitat econòmica i una millor carrera professional. Més tard vaig pensar que havia perdut 2 o 3 anys de la meva vida. Però, en realitat, tot va sortir bé perquè vaig poder estalviar diners i fer el que realment volia fer. A més, si no ho hagués fet, sempre hauria pensat “i si?”

Ram Dass** diu: “En temps de canvis, calmeu la vostra ment, escolteu el vostre cor i feu el millor que podeu”. No he tingut res i he començat de zero tres vegades a la meva vida. Sempre m’he preguntat: “Què és el pitjor que podria passar?”

Hi havia confiança en la vida i en què tot anirà bé; sempre que actuïs d’acord amb els teus valors i siguis bo amb la gent. Allò que comparteixes amb altres persones és l’energia que després et retorna la vida. Viu el moment present. Només així podràs respondre a les circumstàncies actuals amb més precisió.

 

Página Web: www.jivamuktiyogabarcelona.com

Instagram: @jivamuktiyogabarcelona

Facebook: @jivamuktiyogabarcelona

*Àssana – ‘seient’ en sànscrit, s’aplica a la connexió entre nosaltres i la mare terra

** Ram Dass, un dels pioners del moviment espiritual modern

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *