La nostra “Cadena de cafè de gratitud”

La Cadena de cafè de gratitud: Qualsevol client que entri durant les tardes a prendre cafè, el rebrà com a "regal" si està disponible al tauler.
Cadena de cafès de gratitud - cafè de gratitud
La nostra "Cadena de cafè de gratitud"

“Quan algú està feliç a Nàpols, en lloc de pagar només una tassa de cafè per a ell mateix, en paga una altra per a algú més; és com oferir una tassa de cafè a la resta del món … “Això es coneix com a cafè de gratitud.

Inspirats en els relats de desconeguts que paguen el cafè de la persona que hi ha al seu darrere en la cua; i d’aquells qui reben aquest “regal” transmetent el “agraïment” a la següent, nosaltres a Kriti donem les nostres 5 tasses de cafè al nostre tauler de la cadena de cafès de gratitud. Convidem als clients que les reben a mantenir viva aquesta cadena si ho desitgen, pagant un o més “cafès d’agraïment” que aniran al tauler perquè tothom ho vegi.

Els clients que els reben són benvinguts a mantenir viva la cadena si ho desitgen, pagant per un o més d’aquests “cafès de gratitud” que anirien en la taula perquè els veiessin tots. El tema de la confiança és molt important per a la iniciativa, perquè els comensals confien que l’establiment els lliuri a gent en situació de carrer o pobresa extrema.

Per a tal efecte, l’establiment ha de tenir a la vista un pissarra anunciant els cafès pagats i els lliurats. Cada establiments es compromet per mitjà de signar els Principis i de posar a la vista el logo així com un pòster explicant la dinàmica.

Qualsevol client que entri durant les tardes (de 16 a 19.30 h) a prendre cafè, el rebrà com a “regal” si està disponible al tauler. Depèndrà d’aquest client si ell o ella vol transmetre una altra tassa d’agraïment a algú.

Segons va dir Donna A. Favors,

“És sorprenent com comença a canviar el món gràcies a una tassa de cafè!! ”

(o…. a través dels ulls d’una tassa de café)

Compartir

Més publicació

GASTRO HOLI FESTIVAL a KRITI

GASTRO HOLI FESTIVAL a KRITI El festival dels colors HOLI ha arribat a Kriti! Ho celebrarem amb tot el nostre cor. Durant la setmana del

Envia’ns un missatge

Comparteix aquesta publicació

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email