La nostra “Cadena de cafè de gratitud”

La Cadena de cafè de gratitud: Qualsevol client que entri durant les tardes a prendre cafè, el rebrà com a "regal" si està disponible al tauler.
Cadena de cafès de gratitud - cafè de gratitud
La nostra "Cadena de cafè de gratitud"

“Quan algú està feliç a Nàpols, en lloc de pagar només una tassa de cafè per a ell mateix, en paga una altra per a algú més; és com oferir una tassa de cafè a la resta del món … “Això es coneix com a cafè de gratitud.

Inspirats en els relats de desconeguts que paguen el cafè de la persona que hi ha al seu darrere en la cua; i d’aquells qui reben aquest “regal” transmetent el “agraïment” a la següent, nosaltres a Kriti donem les nostres 5 tasses de cafè al nostre tauler de la cadena de cafès de gratitud. Convidem als clients que les reben a mantenir viva aquesta cadena si ho desitgen, pagant un o més “cafès d’agraïment” que aniran al tauler perquè tothom ho vegi.

Els clients que els reben són benvinguts a mantenir viva la cadena si ho desitgen, pagant per un o més d’aquests “cafès de gratitud” que anirien en la taula perquè els veiessin tots. El tema de la confiança és molt important per a la iniciativa, perquè els comensals confien que l’establiment els lliuri a gent en situació de carrer o pobresa extrema.

Per a tal efecte, l’establiment ha de tenir a la vista un pissarra anunciant els cafès pagats i els lliurats. Cada establiments es compromet per mitjà de signar els Principis i de posar a la vista el logo així com un pòster explicant la dinàmica.

Qualsevol client que entri durant les tardes (de 16 a 19.30 h) a prendre cafè, el rebrà com a “regal” si està disponible al tauler. Depèndrà d’aquest client si ell o ella vol transmetre una altra tassa d’agraïment a algú.

Segons va dir Donna A. Favors,

“És sorprenent com comença a canviar el món gràcies a una tassa de cafè!! ”

(o…. a través dels ulls d’una tassa de café)

Compartir

Més publicació

coffee morning foto evento Barcelona

Coffee Morning per Planet Venus

Uneix-te al coffee morning i expandeix la teva xarxa, coneix a altres dones inspiradores, fes noves connexions enriquidores i aprèn més.

Envia’ns un missatge

Comparteix aquesta publicació

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email