Anu owner Kriti
Hola, sóc Anuradha, propietària del Restaurant Kriti al Passatge de Sert nº6. Vaig començar a preguntar-me qui són els meus veïns i què els va fer arribar a aquest racó meravellós del que estic enamorada.Per aquesta raó, vaig tenir la idea de començar un projecte: recopilar una sèrie d’històries sobre persones i negocis que cohabitem al nostre veïnat.L’objectiu és conèixer-nos una mica més i donar a conèixer on vivim i treballem: les persones, les nostres històries, somnis, aspiracions …

Un viatge creatiu amb els nostres veïns

Funcionem amb el principi d’entreteniment responsable que proporciona aliments no només per l’estómac, però també per al pensament. Creiem que, quan mengem, no solament agafem energia dels aliments, sinó també l’energia de les persones amb qui mengem i de l’entorn.

Anu, la inspiració del canvi

Així, el nostre menjar i ambient transmeten idees sobre canvis i sobre convertir somnis en realitat. La paraula “Kriti” és una paraula del Sànscrit que significa literalment creació. El restaurant és el nostre intent d’assolir el nostre propi somni d'”Un món” i “Medi sostenible”; i d’aquesta manera inspirar a altres persones a prendre el primer pas per fer un canvi en les seves vides.

kriti entrevista

“Kriti”, inspirant la gent a actuar … petit i imperfecte. Aquesta sèrie de converses és el nostre humil intent d’aprendre del viatge creatiu dels nostres veïns.

Tots tenim alguna cosa a ensenyar i compartir i, al mateix temps, hi ha espai per créixer i aprendre els uns dels altres.

Esperem que aquestes converses ajudin a aportar algunes respostes, motivant-vos a avançar en els vostres propis viatges … pas a pas.

Per aquest motiu, m’encantaria conèixer-te i conèixer el viatge que et va portar fins aquí.

Contàcta’m per saludar-te i saber més sobre com pots participar!

T’apuntes?

Anu, propietària Kriti Restaurant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *