Sobre el nostre restaurant

Què és Kriti per a mi?

Anuradha (fundadora de Kriti Vegetarià):

Aquest espai ha estat la manifestació d’un somni oblidat des de fa temps… la mena de somni que somiem tots amb grans cors i ments lliures … quan creiem en la possibilitat d’un món ideal on tot bo sigui possible.
Recordo haver estat amb una amiga al cafè 100 a Delhi durant els nostres dies a la universitat.

Menjàvem i bevíem alegres, discutint les nostres grans idees pel futur. Aleshores jo volia tenir una cafeteria que seria un espai “model” per a pràctiques mediambientals sostenibles i on se celebrarien relacions. Al llarg dels anys de feina i vida, aquell somni estava en algun lloc enterrat … de vegades en parlàvem enmig de rialles amb aquesta amiga … de lo innocentes i boges que érem …

Fins que al 2017 em vaig trobar lluitant per una direcció i un objectiu a Barcelona ..
amb només ser “tal com sóc” ja no hi havia prou. Aleshores aquesta mateixa amiga
em va recordar “Què va passar amb aquell somni teu de la cafeteria?” hmmm …?

Així que aquí estem al final del 2019, al lloc adequat i en el moment adequat, amb la gent adient per convertir aquest somni en realitat. Algunes idees s’han deixat de banda per no ser pràctiques, algunes es posen en pràctica per la seva ànima, algunes s’ha modificat pel seu risc … Ja veurem .

Restaurant Kriti

Menjar: ovolactovegetarià amb opcions veganes
Som un restaurant ovolactovegetarià, que serveix plats saludables i saborosos de tot el món.

Tenim opcions per a dietes sense gluten i sense lactis,
tenint en compte les diverses preferències alimentàries individuals.

S’organitzaran “festivals de menjar i compartir històries” per apreciar les diferències en els aliments, gustos, cultura i pensaments.

Funcionem amb el principi d’entreteniment responsable que proporciona aliments no només per l’estómac, però també per al pensament.

Creiem que, quan mengem, no solament agafem energia dels aliments, sinó també l’energia de les persones amb qui mengem i de l’entorn.

Així, el nostre menjar i ambient transmeten idees sobre canvis i sobre convertir somnis en realitat. La paraula “Kriti” és una paraula del Sànscrit que significa literalment
creació. El restaurant és el nostre intent d’assolir el nostre propi somni d'”Un món” i “Medi sostenible”; i d’aquesta manera inspirar a altres persones a prendre el primer pas per fer un canvi en les seves vides.

Aliment per al pensament