Notícies i esdeveniments

Benvingut al nostre Blog. Aquí et portem les últimes notícies i esdeveniments que durem a terme en el nostre local, a més d’informació i esdeveniments. També trobaràs uns petits Post sobre reflexions sobre la vida i coaching emocional. El nostre menjar i ambient transmeten idees sobre com crear canvis i fer realitat els somnis. En els nostres Blog també trobaràs diferents esdeveniments que organitzem en el nostre restaurant. Com diu el nostre lema: «No sols alimentem el nostre cos, sinó la nostra ànima i la nostra ment».

Vols saber més sobre les nostres notícies?

Benvingut al nostre Blog!

xmas

Horari de Nadal

Tancarem Kriti Veg del 25 de desembre al 6 de gener del 2020.

El 7 de gener tornarem a obrir el 2020, amb un bon menjar, un lloc fantàstic i els braços oberts per a tots.

Llegeix més »

Duem a terme esdeveniments sobre enprenement, petits tallers per a dones que volen dur a terme projectes empresarials. També organitzem una sèrie d’esdeveniments per a potenciar tant marca personal com empresa gràcies al màrqueting digital. Aquests tallers els portem a terme amb una sèrie d’aforament limitat on incluim un petit servei d’àpats i begudes perquè estiguis d’allò més còmode.

Acollim esdeveniments i reunions periòdiques com el Coffee Morning de Planet Venus: Que és una comunitat dedicada a fer costat a les dones emprenedores que desitgen construir un negoci reeixit. Amb accés a informació rellevant sobre com iniciar un negoci reeixit, desenvolupar encara més les seves habilitats de lideratge i mantenir-se al dia amb les últimes tendències, lleis i regulacions. Una xarxa de parells i experts per a obtenir suport i inspiració!

També podràs trobar diferents iniciatives que estem introduint en Kriti, com el la nostra cadena de gratitud de Cafè, que consisteix en el fet que qualsevol client pot deixar pagat el seu cafè més un extra per al següent que pugui demanar-ho de manera gratuïta i així ajudar a gent en situació de pobresa.

Una altra de les nostres iniciatives és la de l’aigua KM 0. La nostra intenció és promoure una pràctica ‘water friendly’, portant-la gratis a la vostra taula. Oferim aigua filtrada i re-mineralitzada.