En Kriti estem encantats d’organitzar el primer dels Coffee Morning de Planet Venus de 2020!

Planet Venus és un grup de trobada per a totes aquelles dones emprenedores que volen connectar-se, compartir i aprendre les unes de les altres. Crea un espai per a una comunitat de dones afines i amb ganes d’aprendre tot el rellevant per iniciar, portar i fer créixer el seu negoci amb èxit.

La comunitat Planet Venus t’exposa a una comunitat de dones emprenedores que aspiren a fer un canvi en el univers a través de les seves idees i treball dur. 

Unir-se a la nostra òrbita significa apoderar-se dins d’una xarxa de suport de #womentrepreneurs amb idees afins i valentes.
Planet Venus és una comunitat dedicada a fer costat a les dones emprenedores  que desitgen construir un negoci reeixit.


Proporcionen informació rellevant sobre com iniciar un negoci desenvolupar encara més les seves habilitats de lideratge i mantenir-se al dia amb les últimes tendències, lleis i regulacions. El més important: tindràs accés a una xarxa de parells i experts per a obtenir suport i inspiració!

Com a dones que s’esforcen per fer un canvi impactant en el món a través de les nostres idees, nosaltres en Planet Venus, hem passat per la lluita de  llançar i donar forma al nostre negoci. 

Entenem que, com a dona emprenedora , un ha de prendre decisions tot el temps; i francament, tals desafiaments sovint poden sentir-se sols. Per això et convidem a unir-te a la nostra  missió a l’espai i aprendre junts!

Uneix-te al coffee morning i expandeix la teva xarxa, coneix a altres dones inspiradores, fes noves connexions enriquidores i aprèn més sobre les nostres formes de recolzar-te!

Quan: divendres, 17 de gener

On: Restaurant Kriti, Passatge de Sert 6, Local 1

Hora: 10.30h

Per saber-ne més i registrar-te, utilitza el següent enllaç:

https://www.meetup.com/es-ES/Barcelona-Women-Entrepreneurs/events/267828400/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.