El nostre menjar

menu restaurante kriti

Som un restaurant vegetarià ovo-lacto, que serveix plats sans i saborosos de tot el món. El nostre menú disposa d’opcions per a dietes sense gluten i sense lactosa, tenint en compte les preferències alimentàries de les persones.

En el nostre restaurant oferim:

Vine a descobrir la varietat de plats, sabors, la cultura i els pensaments a través dels nostres “festivals gastronòmics especials i l’intercanvi d’històries”.

Els nostres menus

Descarregueu la nostra oferta en pdf

"Tots els nostres plats són d'elaboració pròpia"

Carta

Una opció vegetariana diferent al centre de Barcelona

La millor manera d’experimentar el nostre menjar és venir a visitar-nos. Segueix els aromes i tria el menjar més atractiu de Barcelona. Tenim opcions per a dietes sense gluten i lactis, tenint en compte diverses preferències alimentàries individuals.

S’organitzarà una apreciació de les diferències en el menjar, els gustos, la cultura i els pensaments a través dels “festivals de menjar i la compartició d’històries”.

Funcionem amb el principi d’entreteniment responsable que proporciona aliments no només per a l’estómac, sinó també “menjar per al pensament”.

Creiem que quan mengem no només agafem energia els aliments, sinó també l’energia de les persones amb les que mengem i del medi ambient.

Aquest menjar i ambient transmeten idees sobre la creació de canvis i la creació de somnis en realitat. La paraula “Kriti” és una paraula sànscrita que significa literalment creació.

El restaurant és el nostre intent de crear els nostres propis somnis amb “Un món” i “Medi sostenible” i, per això, inspira a molts altres que facin el primer pas per crear el canvi en les seves pròpies vides.

Voleu descobrir l’essència Kriti?