Avís legal

Les condicions generals incloses en aquest avís legal regulen l’accés i l’ús del lloc web del restaurant Kriti. L’accés a ella implica la seva acceptació sense reserves.
El domini www.kritiveg.es i Kriti Restaurant és propietat de Anuradha Jatia. Té el seu domicili al carrer Aribau 324, Barcelona, ​​08006 amb NIF nº Y3142538Q.

Aquest avís legal regula l’accés i l’ús del servei del lloc web www.kritiveg.es (en endavant, el “lloc web”) El Restaurant Kriti proporciona als usuaris d’Internet interessats en els seus serveis i continguts relacionats amb els aliments saludables (en endavant, “Usuaris”).

Aquest lloc web compleix el que estableix la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la societat de la informació i comerç electrònic i la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

El Restaurant Kriti pot canviar en qualsevol moment i sense previ avís, el disseny, la maquetació i / o la configuració del lloc web, i qualsevol o tots els serveis i afegir serveis nous.

L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació plena de les disposicions contingudes en aquest Avís publicades pel Restaurant Kriti en el moment en què l’Usuari accedeix al Lloc Web. El Restaurant Kriti també informa als usuaris d’aquest lloc web que aquestes Condicions d’ús es poden canviar sense previ avís. En conseqüència, l’usuari ha de llegir atentament aquest Avís Legal en cadascuna de les ocasions en què procedeixi a l’ús del Lloc Web a mesura que es pugui modificar.

L’ús de determinats serveis oferts als usuaris a través del lloc web pot estar subjecte a condicions específiques que, si escau, poden substituir, completar i / o modificar aquests Termes d’ús; per tant, abans de l’ús d’aquests serveis, l’usuari també ha de llegir atentament i acceptar les condicions específiques corresponents.