Apropem la gent a través del menjar, per celebrar i apreciar les diferències culturals.
Un lloc on pensar i explicar històries, per fer d’aquest món un lloc millor.
Benvinguts al Restaurant Kriti

El nostre menjar

Som un restaurant vegetarià ovo-lacti, que serveix plats saludables i saborosos de tot el món.

Al Restaurant Kriti tenim opcions per a dietes sense gluten i lactis, tenint en compte les preferències alimentàries individuals.

La nostra política d'aigua

“Respectem-la, fins i tot sent gratis”

L’aigua és un dels recursos més importants i, possiblement, el més poc valorat al nostre món actual. La nostra intenció és promoure una “pràctica amable amb l’aigua”, portant-la gratis a la vostra taula. Oferim aigua filtrada i re-mineralitzada. Per a obtenir més informació sobre aquest tema, pots visitar www.aguakmzero.com (tingui en compte que aquest lloc web no és https).

La nostra única petició és que us serviu l’aigua que vulgueu beure. Sempre tindreu la possibilitat d’emplenar.

Per a aquells que prefereixin aigua embotellada, tenim aigua mineral de pagament en ampolla de vidre.

Cadena de cafès de gratitud

“Quan algú està feliç a Nàpols, en lloc de pagar només una tassa de cafè per a ell mateix, en paga una altra per a algú més; és com oferir una tassa de cafè a la resta del món … “.

Inspirats en els relats de desconeguts que paguen el cafè de la persona que hi ha al seu darrere en la cua; i d’aquells qui reben aquest “regal” transmetent el “agraïment” a la següent,

Nosaltres a Kriti donem les nostres 5 tasses de cafè al nostre tauler de la cadena de cafès de gratitud. Convidem als clients que les reben a mantenir viva aquesta cadena si ho desitgen, pagant un o més “cafès d’agraïment” que aniran al tauler perquè tothom ho vegi.

Revisión verificada
Such a lovely place! Really tasty vegan pastries, definitely going back to try the meals as well. The owner is lovely and caring, calm and relaxing setting.
Hristina Racheva
Hristina Racheva
04/07/2020
Revisión verificada
Probably the best menu deal for veggie lunch. Exquisite dishes with several vegan options. Service is amazing and located in one of the hottest spots of the city, passatge de Sert. Definitely a sure shot! ✌💯
Olek Burek
Olek Burek
01/07/2020
Revisión verificada
LOVE this place! A friend took me for the menu del dia pre-lockdown and I loved it so much I couldn't wait to go back last week with my friend. Lovely service and delicious, healthy vegan and veggie dishes. The menu changes daily so you'll never get bored, I'm already looking forward to going back next week!
Lauren Brady
Lauren Brady
26/06/2020
Revisión verificada
Joan Domenech
Joan Domenech
29/03/2020
Revisión verificada
Excelentísimo trato. Estoy enamorada de la camarera en secreto y vengo cada día a beberme un café gratis del coffee chain of gratitude. Le dejo mensajes subliminales en los posits pero no los pilla. Muy guapa pero un poco paradita.
María Ley
María Ley
05/03/2020
Revisión verificada
Quise llevar a mis padres a un vegetariano, ellos aunque no se quejan,son las personas mas exigentes de mundo en cuanto a gastronomía. Salimos encantados, las chicas que trabajan alli nos atendieron de maravilla, y su comida excelente!!! La cantidad perfecta y un precio súper razonable y diría que hasta barato. Es un sitio ideal para comer entre semana para todas las pequeñas empresas y gente que este en co-workings de la zona. Fuimos dos veces en una semana. ¡Enhorabuena!
Lorea Arrizabalaga
Lorea Arrizabalaga
18/02/2020
Revisión verificada
a lovely place, the location is amazing, I love this little street and the inspiring sentences on the wall are truly inspiring:-)
Miry Ko
Miry Ko
29/01/2020
Revisión verificada
A lovely place for breakfast, lunch, afternoon tea and even events. I came a few times already, and food was amazing and the events great, space and vibes. And the coffee chain of gratitude is such great initiative
Laura Moreno
Laura Moreno
29/01/2020
Revisión verificada
Fancy vegan food! Yay!
Jonathan Brozdowski
Jonathan Brozdowski
27/01/2020
Revisión verificada
Very tasty! Made with love and an incredible price-value
Pia Bregulla
Pia Bregulla
26/01/2020

Notícies i esdeveniments

El nostre menjar

La millor manera d’experimentar el nostre menjar és venir a visitar-nos. Segueix els aromes i tria el menjar més atractiu de Barcelona.