Apropem la gent a través del menjar, per celebrar i apreciar les diferències culturals.
Un lloc on pensar i explicar històries, per fer d’aquest món un lloc millor.
Benvinguts al Restaurant Kriti

El nostre menjar

Som un restaurant vegetarià ovo-lacti, que serveix plats saludables i saborosos de tot el món.

Al Restaurant Kriti tenim opcions per a dietes sense gluten i lactis, tenint en compte les preferències alimentàries individuals.

La nostra política d'aigua

“Respectem-la i evitem desaprofitar-la!” En el nostre intent d’adoptar pràctiques més ecològiques i sostenibles al restaurant, servim aigua “Kriti” embotellada en les nostres pròpies ampolles de vidre. Assegurem la molt bona qualitat d’aquesta aigua que passa per diversos processos de filtració, i després se li torna a afegir magnesi i potassi. Si voleu obtenir més informació, podeu consultar amb Agua Km0, el nostre proveïdor.

Cadena de cafès de gratitud

“Quan algú està feliç a Nàpols, en lloc de pagar només una tassa de cafè per a ell mateix, en paga una altra per a algú més; és com oferir una tassa de cafè a la resta del món … “.

Inspirats en els relats de desconeguts que paguen el cafè de la persona que hi ha al seu darrere en la cua; i d’aquells qui reben aquest “regal” transmetent el “agraïment” a la següent,

Nosaltres a Kriti donem les nostres 5 tasses de cafè al nostre tauler de la cadena de cafès de gratitud. Convidem als clients que les reben a mantenir viva aquesta cadena si ho desitgen, pagant un o més “cafès d’agraïment” que aniran al tauler perquè tothom ho vegi.

 • Quise llevar a mis padres a un vegetariano, ellos aunque no se quejan,son las personas mas exigentes de mundo en cuanto a gastronomía. Salimos encantados, las chicas que... ...

  thumb Lorea Arrizabalaga

  a lovely place, the location is amazing, I love this little street and the inspiring sentences on the wall are truly inspiring:-)

  thumb Miry Ko
 • A lovely place for breakfast, lunch, afternoon tea and even events. I came a few times already, and food was amazing and the events great, space and vibes. And the... ...

  thumb Laura Moreno

  Very tasty! Made with love and an incredible price-value

  thumb Pia Bregulla
 • Fancy vegan food! Yay!

  thumb Jonathan Brozdowski

Esdeveniments

Kriti no nomes és un restaurant, també és un espai on gaudir dels millors moments en companyia. Si desitges organitzar un esdeveniment per a grups, reunions, celebracions o networking, ens ocupem de tot. Servei de catering, begudes, horaris, etc. 

Per a més informació contacta’ns.

Pròxims Esdeveniments!

El nostre menjar

La millor manera d’experimentar el nostre menjar és venir a visitar-nos. Segueix els aromes i tria el menjar més atractiu de Barcelona.