Apropem la gent a través del menjar, per celebrar i apreciar les diferències culturals.
Un lloc on pensar i explicar històries, per fer d’aquest món un lloc millor.
Benvinguts al Restaurant Kriti

El nostre menjar

Som un restaurant vegetarià ovo-lacti, que serveix plats saludables i saborosos de tot el món.

Al Restaurant Kriti tenim opcions per a dietes sense gluten i lactis, tenint en compte les preferències alimentàries individuals.

La nostra política d'aigua

“Respectem-la, fins i tot sent gratis”

L’aigua és un dels recursos més importants i, possiblement, el més poc valorat al nostre món actual. La nostra intenció és promoure una “pràctica amable amb l’aigua”, portant-la gratis a la vostra taula. Oferim aigua filtrada i re-mineralitzada. Per a obtenir més informació sobre aquest tema, pots visitar www.aguakmzero.com (tingui en compte que aquest lloc web no és https).

La nostra única petició és que us serviu l’aigua que vulgueu beure. Sempre tindreu la possibilitat d’emplenar.

Per a aquells que prefereixin aigua embotellada, tenim aigua mineral de pagament en ampolla de vidre.

Cadena de cafès de gratitud

“Quan algú està feliç a Nàpols, en lloc de pagar només una tassa de cafè per a ell mateix, en paga una altra per a algú més; és com oferir una tassa de cafè a la resta del món … “.

Inspirats en els relats de desconeguts que paguen el cafè de la persona que hi ha al seu darrere en la cua; i d’aquells qui reben aquest “regal” transmetent el “agraïment” a la següent,

Nosaltres a Kriti donem les nostres 5 tasses de cafè al nostre tauler de la cadena de cafès de gratitud. Convidem als clients que les reben a mantenir viva aquesta cadena si ho desitgen, pagant un o més “cafès d’agraïment” que aniran al tauler perquè tothom ho vegi.

 • 5 star review  Quise llevar a mis padres a un vegetariano, ellos aunque no se quejan,son las personas mas exigentes de mundo en cuanto a gastronomía. Salimos encantados, las chicas que... ...

  thumb Lorea Arrizabalaga

  5 star review  Very tasty! Made with love and an incredible price-value

  thumb Pia Bregulla
 • 5 star review  Fancy vegan food! Yay!

  thumb Jonathan Brozdowski

  5 star review  a lovely place, the location is amazing, I love this little street and the inspiring sentences on the wall are truly inspiring:-)

  thumb Miry Ko
 • 5 star review  A lovely place for breakfast, lunch, afternoon tea and even events. I came a few times already, and food was amazing and the events great, space and vibes. And the... ...

  thumb Laura Moreno

Notícies i esdeveniments

El nostre menjar

La millor manera d’experimentar el nostre menjar és venir a visitar-nos. Segueix els aromes i tria el menjar més atractiu de Barcelona.