Apropem la gent a través del menjar, per celebrar i apreciar les diferències culturals.
Un lloc on pensar i explicar històries, per fer d’aquest món un lloc millor.
Benvinguts al Restaurant Kriti

El nostre menjar

Som un restaurant vegetarià ovo-lacti, que serveix plats saludables i saborosos de tot el món.

Al Restaurant Kriti tenim opcions per a dietes sense gluten i lactis, tenint en compte les preferències alimentàries individuals.

La nostra política d'aigua

“Respectem-la i evitem desaprofitar-la!” En el nostre intent d’adoptar pràctiques més ecològiques i sostenibles al restaurant, servim aigua “Kriti” embotellada en les nostres pròpies ampolles de vidre. Assegurem la molt bona qualitat d’aquesta aigua que passa per diversos processos de filtració, i després se li torna a afegir magnesi i potassi. Si voleu obtenir més informació, podeu consultar amb Agua Km0, el nostre proveïdor.

Cadena de cafès de gratitud

“Quan algú està feliç a Nàpols, en lloc de pagar només una tassa de cafè per a ell mateix, en paga una altra per a algú més; és com oferir una tassa de cafè a la resta del món … “.

Inspirats en els relats de desconeguts que paguen el cafè de la persona que hi ha al seu darrere en la cua; i d’aquells qui reben aquest “regal” transmetent el “agraïment” a la següent,

Nosaltres a Kriti donem les nostres 5 tasses de cafè al nostre tauler de la cadena de cafès de gratitud. Convidem als clients que les reben a mantenir viva aquesta cadena si ho desitgen, pagant un o més “cafès d’agraïment” que aniran al tauler perquè tothom ho vegi.

 • 5 star review  Quise llevar a mis padres a un vegetariano, ellos aunque no se quejan,son las personas mas exigentes de mundo en cuanto a gastronomía. Salimos encantados, las chicas que... ...

  thumb Lorea Arrizabalaga

  5 star review  Fancy vegan food! Yay!

  thumb Jonathan Brozdowski
 • 5 star review  Very tasty! Made with love and an incredible price-value

  thumb Pia Bregulla

  5 star review  A lovely place for breakfast, lunch, afternoon tea and even events. I came a few times already, and food was amazing and the events great, space and vibes. And the... ...

  thumb Laura Moreno
 • 5 star review  a lovely place, the location is amazing, I love this little street and the inspiring sentences on the wall are truly inspiring:-)

  thumb Miry Ko

Esdeveniments

Kriti no nomes és un restaurant, també és un espai on gaudir dels millors moments en companyia. Si desitges organitzar un esdeveniment per a grups, reunions, celebracions o networking, ens ocupem de tot. Servei de catering, begudes, horaris, etc. 

Per a més informació contacta’ns.

El nostre menjar

La millor manera d’experimentar el nostre menjar és venir a visitar-nos. Segueix els aromes i tria el menjar més atractiu de Barcelona.